alley's FotoPage

By: alley tribe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
faMiLy dAy NETS feb 05

6 dara mencari pasangan
pn rosanita ngan anak die.sorang lg 2 menyibuk je....
tikah,izan n angah
View all 18 photos...


Monday, 24-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
melalak kat news ktv (klang)

antara barisan artis yang hadir...
aizat dan enol berduet..
zai ngan aku plak berduet...
View all 17 photos...
amacam? ader brani sesaper yang nak karaoke...murah beb...bilik pon kiteorg amik yang medium...so kepada sesaper yang teringin nak karaoke/melalak tapi segan/takde member nak melalak..ajakla kiteorg...yang penting ucapan terima kasih buat enol sebab dah 2 kali bayar lebeh...huhhuh..

p/s - SELAMAT ARI LAHIR ZAINI...26 Januari 2005



Tuesday, 18-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
futsal at Rio de FUTSAL

zai with toy
peace bro...
barisan player
View all 12 photos...


Sunday, 16-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LaST daY KaT pD (MmG tAK buAt kEJe...huhuhuh)

huhuh...bangun pepagi bukan nak keje tapi nak mandi...
siap fly lagi tue...nuriss ader bakat jadi seorang diver...
bincang per lagi...nak naik banana bot ke tak ek?
View all 14 photos...
iNiLah BarISAn Ajk yAnG KeKOnOnnyer BUat KEjeR.....


Saturday, 15-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
first day kat PD (vacation ke kerja nie?)

wah...adie posing macam bos..takper support lebeh..
bergambo sambil berbincang nak check in kat mana...
niela projek istana pasir...kontraktornyer mike..
View all 25 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net